top of page

Kjøpsbetingelser

    • Du handler direkte fra Kari Anne Marstein, orgnr: 997025911, telefon: 99153831 e-post: karianne@kariannemarstein.no

    • Du kan betale med Vipps, Stripe, Paypal og blir trukket umiddelbart. Vipps kan benyttes ved henting av varer i Lillestrøm.

    • Leveringstid er 2-7 dager i Norge.

    • Angrerett er 14 dager fra når du mottar varen.

 

Etter din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på e-post. Jeg starter pakking og utlevering innenfor 2 dager. Små malerier sendes via enten Posten, PostNord eller Helthjem. Alle kunstverk i nettbutikken kan sees og kjøpes i mine fysiske lokaler i Torvgata 26a i Lillestrøm.
 

Retur og reklamasjon:

Du har (etter kjøpsloven) full angrerett i 14 dager. Det vil si at om du ikke er fornøyd med kjøp av maleriet så kan det returneres og 100% av kjøpssummen refunderes. Gi meg beskjed snarest mulig om du ønsker å returnere kunstverket, og senest innen 14 dager etter at du har mottatt det. Kunstverket må være meg i hende senest 14 dager etter at returen er meldt inn. Ved retur må kunstverket være uskadet og i samme stand som da det ble sendt/levert ut fra meg. Kunstverket må pakkes forsvarlig inn slik at det unngår skader under transporten tilbake til oss. 
Porto/frakt ved retur betales av kunde.

Kjøperens rettigheter og reklamasjonsfrist ved mangler eller om det oppstår en konflikt:

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23400600  eller www.forbrukertilsynet.no.

bottom of page